El nou president de la Generalitat, Quim Torra, visita Cantallops

Va assistir a un acte cultural que es va fer al Celler Vinyes dels Aspres per homenatjar Eduard Toldrà i Manuel Clausells

Cantallops

El president es va passejar pel poble
El president es va passejar pel poble | Falgues Fotografia
El flamant president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, va ser el cap de setmana passat a Cantallops. Hi va assistir a títol particular per participar en un acte que, segons properes a la presidència, ja tenia previst des d’abans de la seva investidura.

Concretament, Torra va assistir a l’esdeveniment cultural que es va fer al Celler Vinyes dels Aspres per homenatjar Eduard Toldrà (compositor, violinista i director d’orquestra) i Manuel Clausells (activista cultural). L’acte també va comptar amb la presència actors Queco Novell i Xavier Ricart (que van recitar diversos fragments d eles cartes que es van enviar Toldrà i Clausells entre el 1926 i el 1935), la violinista Cèlia Johé o el president de la DO Empordà, Xavier Albertí.

Torra hi va assistir per l’amistat que mantenia amb la família Toldrà, que estiuejava al mateix recinte on hi ha el celler. Durant la seva visita no va fer declaracions institucionals, però sí que va lloar l’obra del compositor.

A més, va visitar l’Ajuntament, on l’alcalde, Joan Sabartés, li va lliurar diversos llibres dedicats al poble; i va atendre tots els veïns que s'hi van acostar.
Torra va ser entre el públic a títol personal, no com a president
L'acte va ser multitudinari
L'acte es va fer al Celler Vinyes dels Aspres
L'acte es va fer al Celler Vinyes dels Aspres
Torra amb un grup de joves del municipi
El president va visitar la Casa de la Vila
Passejada pel poble
Xerrada informal de les autoritats

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article