L'ACEJ es disol com a associació i el CEJ es constituirà com a nou club

El club de natació local s'ha quedat el NIF de l'antiga Associació Cultural i Esportiva Jonquerenca

Després d'uns anys sense activitat com a tal, les dues entitats que encara penjaven de l'Associació Cultural i Esportiva Jonquerenca (ACEJ) -el club de natació i el Centre Excursionista Jonquerenc (CEJ)- han decidit disoldre-la com a tal i independitzar-se com a clubs. La idea és que el club de natació es quedi el NIF original de l'ACEJ i el de running n'obtingui un de nou.

Amb aquest tràmit, no només aconseguiran una identitat pròpia, sinó que tots dos podran optar a més beneficis administratius. I és que tal com explica el president del CEJ, Jordi Picornell, el fet de no ser clubs com a tal els impedia accedir a ajuts i subvencions, malgrat que per les seves activitats habituals fan fitxes federatives per als corredors i nadadors que participen en competicions oficials rere les seves sigles.

Precisament divendres, el CEJ va presentar una proposta de nous estatuts en l'assemblea anual de socis que es va fer als Porxos de Can Laporta. Es tracta d'uns estatuts "adaptats al segle XXI" (els que tenien fins ara, de l'ACEJ, dataven del 1970) que ara s'han posat a disposició dels socis perquè hi aportin les al·legacions que considerin necessàries. I quan ho hagin fet, cap a l'octubre convocaran una nova assemblea, extraordinària, per -si s'escau- aprovar-los i constituïr-se ja com a nou club esportiu jonquerenc.

Quan això sigui un fet, es podran registrar oficialment com a associació independent, cosa que segons Picornell els interessava molt "per poder optar a les subvencions i a tots els beneficis que dona la Generalitat a les entitats esportives". Perquè "actualment l'entitat és una desconeguda per la Secretaria General de l'Esport, i això no pot ser", afegeix el president.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article