Aquest vespre hi ha ple ordinari a l'Ajuntament de la Jonquera

Política

| Falgues Fotografia
L'Ajuntament de la Jonquera celebrarà aquest vespre una nova sessió del ple ordinari. Com cada convocatòria, serà a les 20.30 h a la Casa de la Vila; i en aquest cas hi haurà el següent ordre del dia:

1. Aprovació d'actes anteriors.
2. Proposta relativa a l'aprovació del reglament regulador dels criteris per a l'atorgament de productivitat a l'Ajuntament de la Jonquera (aprovació inicial).
3. Proposta relativa a l'aprovació inicial del Reglament del servei de l'aparcament de camions del sector de la duana de la Jonquera.
4. Proposta relativa a la modificació de la fitxa d'arquitecte tècnic del catàleg de llocs de treball pel que respecta a les tasques i al complement específic.
5. Moció de suport a la candidatura de la sardana a la llista representativa del patrimoni cultural immaterial de la humanitat, de la UNESCO.
6. Proposta relativa a la modificació del conveni subscrit amb l'Associació Jonquerenca Protectora de Gats.
7. Proposta relativa a l'aprovació inicial de l'Ordenança General de Subvencions de la corporació municipa.
8. Proposta d'aprovació del Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de la Jonquera i l'Associació Grup d'Animació de Festes i Correfocs (GRÀFIC) per a la promoció de la cultura tradicional i popular catalana i del nom del municipi de la Jonquera en esdeveniments culturals d'arreu 2018-2021.
9. Punts Urgents.
10. Precs i preguntes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article