Adjudiquen les obres per reurbanitzar la zona de la Campa

Entre altres actuacions, es millorarà el carrer Carles Bosch de la Trinxeria i s'hi construïrà una connexió amb l'avinguda 6 d'Octubre

per Redacció

Urbanisme

Les obres també permetran crear una gran zona verda a l'accés sud del municipi
Les obres també permetran crear una gran zona verda a l'accés sud del municipi | Ajuntament de la Jonquera

Compte enrere per a l’inici de les obres de transformació de la Campa. L'Ajuntament de la Jonquera ha adjudicat a l’empresa Excavacions Sergi el projecte de reforma de tot aquest espai, que tal com ja va avançar Infojonquera, en un futur acollirà la nova comissaria d'obra dels Mossos d’Esquadra. A més, els treballs també preveuen transformar l’accés al poble que hi ha a la zona sud, fent-lo més visible i agradable. I la recent adjudicació suposoa que tot està a punt per a l’inici de les obres.

Aquest projecte suposarà la millora de tota l’entrada sud del poble, que rebrà més visibilitat i es convertirà en una zona més accessible i agradable tant per als vehicles com per als vianants. Les obres transformaran l’accés al carrer Carles Bosch de la Trinxeria: s'ampliarà, s'hi construïr un voral nou, es substituïrà el vial actual per un espai enjardinat per al pas dels vianants i s'hi plantaran plataners nous per tal de crear una entrada agradable a la vila.

Paral·lelament, es farà una connexió per a vianants entre aquest carrer i el 6 d’Octubre, que facilitarà l’accés a la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra. Els treballs també inclouran millores en l’enllumenat i la instal·lació de mobiliari urbà i noves senyalitzacions. I finalment, està prevista una millora general del carrer dels bombers i la brigada.

Les obres aniran a càrrec de l’empresa Excavacions Sergi i tindran un cost aproximat de 236.038,89 euros. Si no hi ha cap imprevist, el termini d'execució serà d'uns quatre mesos.

L’alcaldessa de La Jonquera, Sònia Martínez, explica que “amb aquest projecte reordenem l’accés sud de la vila, creant una continuïtat amb el nucli urbà i donant molta més visibilitat a l’entrada del poble. Se’n beneficiaran els veïns i veïnes i també els comerciants, ja que les persones que ens visitin tindran un accés més agradable i còmode al carrer Major i la zona comercial”.

Per a obtenir una informació més detallada sobre les actuacions que es faran a la Campa podeu fer clic AQUÍ.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article