Marina Gutés: "El moment més difícil va ser sens dubte l’1-O. Vaig patir molt pel que podia passar, sobretot quan van començar a arribar imatges d’altres pobles"

Entrevistem a l'alcaldessa d'Agullana, que ens parla de l'actualitat municipal, ens explica les inversions que es faran al poble aquest any, i ens fa un balanç del mandat que ja s'acaba

per Redacció

Agullana, Política

Gutés, fotografiada a Agullana
Gutés, fotografiada a Agullana | Infojonquera

L'alcaldessa d'Agullana, Marina Gutés, assegura que el moment més difícil d'aquest mandat va ser l'1 d'octubre del 2017, quan es va fer el referèndum per la independència de Catalunya. Paradoxalment, però, al final d'quell dia també va gaudir del millor moment com a màxima responsable municipal. Ho explica en una entrevista que avui publica Infojonquera en exclusiva.

Gutés parla de l'actualitat política del municipi i explica, entre altres assumptes, les inversions reals que es faran aquest any a Agullana. Amb els 164.000 euros reservats al pressupost, s'instal·laran cistelles de bàsquet i de porteries de futbol 7 abatibles a la zona esportiva, i s'arranjaran el camí del Molí, el carrer Albera i el carrer del Ral.

A més, l'alcaldessa també dona els arguments del Consistori davant d'algunes problemàtiques que han anat sorgint al poble i explica, per exemple, que una de les coses que es volen plantejar de cara al proper mandat és solucionar la problemàtica de l'aparcament en alguns carrers on els vehicles estacionats molesten els que volen circular. “De comú acord amb els veïns, estaria molt bé fer un procés participatiu amb pluja d'idees, perquè entenem que és un tema molt sensible”, diu Gutés.

Podeu llegir l'entrevista fent clic AQUÍ.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article