Tornen a tancar el parc de bombers per manca d'efectius

La vaga d'hores extres que fan els professionals ha obligat a tancar les instal·lacions de la Jonquera més d'un cop en el darrer mes

per Redacció

Successos, Vida social

Nova jornada d'alerta als parcs de Bombes de la Regió d'Emergències de Girona. Dijous passat la vaga d'hora extres que estan fent els professionals va obligar a tancar cinc edificis de la demarcació, un dels quals era el de la Jonquera. Segons van informar fonts de la UGT, aquest mateix dia van estar tancats els parcs de la Jonquera, Cassà de la Selva, Amer, Hostalric i Calonge, i aquesta situació va provocar una demora en alguns serveis, perquè els efectius havien de venir de més lluny del que és habitual. Des del Departament d'Interior, però, van assegurar que la lluita sindical no va provocar problemes perquè els Bombers treballen en xarxa.

Tal com va avançar Infojonquera, la vaga d'hores extres que els Bombers de la Generalitat estan fent des de principis de desembre ha impedit que el parc de la Jonquera funcioni amb normalitat en algunes guàrdies d'aquestes últimes setmanes. I hi ha hagut més d'un dia en què no hi ha hagut el nombre d'efectius mínims per poder obrir les instal·lacions, que en el cas de la Jonquera és de tres funcionaris.

La vaga de guàrdies voluntàries va començar a principis de desembre i té per objectiu reivindicar la contractació de més efectius i l'adquisició de material.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article