Instal·len diversos tòtems que informen dels recursos naturals i patrimonials del municipi

Les estructures promocionen els llocs d'interès i completen la reforma del carrer Major

per Redacció

Cultura, Patrimoni, Urbanisme

Les estructures, a davant del dispensari
Les estructures, a davant del dispensari | Ajuntament de la Jonquera

Canadal, Sant Julià dels Torts, Santa Llúcia, Requesens, la Jonquera, o les rutes de senderisme que hi ha a l'entorn del nucli urbà. Aquests són els principals punts d'interès del terme municipal de la Jonquera, i amb l'objectiu de promocionar-los davant de tots els visitants, l'Ajuntament ha instal·lat diversos tòtems informatius al principi del carrer major. 

Les estructures, cinc en total, estan ubicades just a davant del dispensari municipal, i tenen per objectiu impulsar el territori i el turisme, i orientar tant els visitants com els veïns del municipi a l'hora de conèixer els recursos naturals i patrimonials del municipi.

Els tòtems complementen la fa poc inaugurada reforma del carrer Major de la Jonquera, que fa un any es va començar a reformar i fa uns tres mesos es va reobrir al trànsit. Les obres han permès transformar completament el vial central del municipi. I com a complement, també s'ha instal·lat nou mobiliari urbà, com per exemple els bancs que hi ha a davant de Can Laporta (per conèixer més detall del projecte, podeu fer clic AQUÍ).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article