Qui som

Infojonquera.cat és un mitjà digital dedicat a la informació que generen la Jonquera i les poblacions del seu entorn, amb una doble intenció: fer saber tot el que hi passa i oferir una sèrie de continguts en format d'entrevistes, fotografies, articles d'opinió, editorials i enquestes que relacionin els ciutadans del municipi, lectors, anunciants amb qualsevol veí o persona que vulgui conèixer la Jonquera tal com és. El seu primer article es va publicar el 26 de gener de 2009.

ORÍGENS

Infojonquera.cat és un mitjà d'informació nascut com un projecte de comunicació d'Impremta Internacional. Es tracta d’una empresa del sector de les arts gràfiques i la comunicació que, a més de ser proveïdors d'activitats econòmiques, entre altres, també ens dediquem a la publicació, disseny i edició de revistes d'informació local o sectorial.


L'any 1994 vam ingressar a l'Associació Catalana de Premsa Comarcal i vam començar a editar la revista L'Esquerda de la Bastida.
L'any 1996 vam ser coeditors de la revista Ski Club (SCC).
L'any 2007 començàvem a editar i publicar noves revistes.
Des de l'any 2009 també editem en digital.
L'any 2013 hem començat a editar el Diari de la Neu

L'ESQUERDA DE LA BASTIDA

L'Esquerda de la Bastida és sobretot una revista de caire informatiu, de periodicitat mensual, que centra la seva cobertura geogràfica en la vila de la Jonquera i pobles del seu entorn. El format de pàgina és A4, combinant blanc i negre i color en determinades pàgines fins a l'any 2011, moment en què es va començar a imprimir a tot color. Compta amb seccions fixes com informació, opinió, entrevista, cultura, àlbum fotogràfic, patrimoni, esports i altres.

La publicació té avui el repte d’involucrar nous col·laboradors, circumstància difícil en una societat que viu accelerada i mancada de temps per al voluntarisme. La revista sempre ha volgut ser oberta a les sensibilitats, participativa amb el seu entorn i ser vital d’acord amb una societat canviant. Pensant globalment i actualment localment doncs com el camí del present i del futur.

A partir de l'1 de gener de 2009 es va crear la versió digital de l'Esquerda de la Bastida: Infojonquera.cat, el primer diari digital de la Jonquera. Des d'aleshores som un referent en la informació de caràcter local a Catalunya, amb una actualització diària dels continguts, fet que ens permet lluir el lema de "diari digital". Però és des del mes de juny de 2012, i gràcies a la col·laboració de ACPC (Associació Catalana de Premsa Comarcal), que hem pogut editar Infojonquera.cat amb una eina nova. Es tracta d'un gestor de continguts específic per a mitjans digitals com el nostre i des d'aleshores el nostre creixement en visites ha estat progressiu i en constant augment.