Enquestes

Que els diumenges el comerç de Figueres tambè sigui obert, pot perjudicar el comerç de la Jonquera?

Els comerciants creuen que Figueres no es convertirà de la nit al dia en un centre comercial de referència els festius sinó que auguren que el camí per consolidar el títol de ciutat turística exigirà “picar molta pedra”. Des d’aquest diumenge 1 de juliol, les botigues de Figueres podran obrir els diumenges i els festius, com ja passa a la Jonquera. El president de Comerç Figueres, Jordi Rotllan, creu que les franquícies faran “de locomotora” durant els mesos d’estiu i lideraran la proposta i que els comerços més petits s’hi sumaran obrint els diumenges a partir de setembre. La declaració de ciutat turística ha cridat l’atenció d’algunes franquícies i emprenedors que s’han interessat per obrir nou negoci a la ciutat. Es tracta d'una estratègia per competir comercialment amb la Jonquera i el potencial d'aquest municipi amb el Portús i el futur centre comercial Outlet?


31 vots

La nova llei "Felip Puig" de sancionar prostitutes i clients, servirà per eradicar el problema de carretera i polígons de la Jonquera?

L'anunci del conseller d'Interior, Felip Puig, que des de l'11 de juny aturar-se en un costat de la carretera i fer tractes econòmics amb una prostituta serà motiu de multa, tant per a les dones com per als clients que les contractin, és una incògnita saber quins efectes tindrà. Què en pensen els lectors d'Infojonquera.cat?

  • Sí, clients i prostitutes voldran evitar les sancions 10%, 3 vots

    10%
  • No, actuaran amb més picaresca 86%, 25 vots

    86%
  • A mitges, uns i altres seran més discrets 3%, 1 vots

    3%

29 vots