Aproven una línia de subvencions per arreglar les façanes del carrer Major

L'Ajuntament, que també ha elaborat una carta de colors, finançarà fins al 90% del cost d'uns treballs que se centraran bàsicament en la pintura de parets

per Redacció

Política, Urbanisme

Fa set mesos van acabar les obres de reurbanització de la via
Fa set mesos van acabar les obres de reurbanització de la via | Ajuntament de la Jonquera

El ple de l'Ajuntament de la Jonquera va aprovar a finals d'abril les bases d'una nova línia d'ajuts que permetran finançar l'arranjament de les façanes del carrer Major. La convocatòria per optar a les subvencions s'obrirà en els propers dies, i se'n podran beneficiar tots els propietaris que vulguin pintar les parets que donen al carrer Major. Les arques municipals assumiran fins al 90% del cost dels treballs.

Paral·lelament, el mateix ple també va donar llum verda a la carta de colors, que és el document que regirà els treballs de pintat. La carta s'ha elaborat en base als criteris orientadors establerts per l’equip redactor de la reforma del carrer Major.

I és que la nova línia de subvencions s'emmarca en el projecte global de transformació de la imatge i els serveis del carrer Major que està desenvolupant l’Ajuntament, i se suma a les obres de renovació i urbanització del carrer executades al llarg de 2018. L’objectiu de fons de totes les actuacions en aquesta via és intentar dinamitzar l’activitat social, cultural i comercial del nucli antic del municipi, i recuperar-lo com a espai cívic i punt neuràlgic de la vila.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article