La diputada Gemma Geis presenta la llista de Junts per Agullana i l'Estrada

L'alcaldable, Josep Jovell, va destacar que faran "tots els viatges que facin falta per aconseguir les ajudes i subvencions que permetin fer obres i projectes"

per Redacció

Agullana, Política

L'acte es va fer a la Societat
L'acte es va fer a la Societat | Infojonquera

Junts per Agullana i l'Estrada va presentar el dissabte de la setmana passada la llista que ha configurat per les eleccions municipals del proper 26 de maig, en un acte que va comptar amb la participació de la diputada al Parlament Gemma Geis. Durant l'acte, l'alcaldable de la formació, Josep Jovell, es va mostrar convençut que "tant Agullana com l'Estrada demanen un canvi en la manera de fer les coses, un tarannà diferent en l'actuació del dia a dia, per fer de casa nostra una vila acollidora, que promocioni els seus comerços i ajudi a tirar endavant els negocis de què disposem i que donen vida al poble".

"Volem que aquest sigui un Ajuntament de tots", va dir Jovell. I va assegurar que si governen faran "tots els viatges que facin falta a Girona o a Barcelona per aconseguir les ajudes i subvencions que permetin fer les obres i projectes que trobareu al nostre programa".

"Vivim temps de cojuntura politica, social i econòmica complicada, on cal més que mai crear espais per escoltar i dialogar. La unió i el treball de tots junts ens ha de portar cap a un futur millor, però mirant de reüll el passat, per no cometre els mateixos errors", va detallar Jovell, que va remarcar que la candidatura de Junts per Agullana i l'Estrada està formada per un equip de persones "amb ganes de treballar de cara a la gent, escoltant i dialogant". "Són 13 dones i homes amb pensaments i sensibilitats molt diverses, de diferents edats", va detallar el seu líder, tot afegint que és "una llista transversal i paritària amb un únic objectiu: treballar junts amb la major transparència i eficàcia, amb responsabilitat i honestedat, escoltant i dialogant permanentment amb tothom".

Acompanyaran Jovell, per ordre, Joan Reynal, Bàrbara Gamero Huertas, Pep Viñas, Maria Iglesias, Arantxa García i Andreu Rigall. I com a suplents de la llista hi ha Xavi Puigví, Montserrat Mallol, Eduard Joan, Francesc Josep Salmeron, M. Assumpció Cumbriu i Domnina-Yolanda Valles.

Després de l'acte hi va haver un refrigeri

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article