La piscina municipal de la Jonquera, gratuïta per als veïns fins diumenge

Arran de l'onada de calor, Agullana també permetrà que els seus veïns entrin a la piscina per només 1 euro

per Redacció

Agullana, Vida social

La piscina està oberta de 10 h a 20 h
La piscina està oberta de 10 h a 20 h | Falgués Fotografia

Tenint en compte les previsions meteorològiques per aquesta cap de setmana, que indiquen que les temperatures pujaran encara més i l’onada de calor arribarà al seu punt àlgid, els ajuntaments de la Jonquera i Agullana han pres mesures per alleugerir l’episodi als seus veïns.

L’Ajuntament de la Jonquera permetrà l’entrada gratuïta a la piscina municipal avui (divendres), demà (dissabte) i diumenge, que són els dies en què es preveu que les temperatures toquin sostre. L’accés lliure serà per a tots els veïns del poble, tot i que limitat per l’aforament. En cas que s’ompli, aniran deixant entrar gent a mesura que en vagi sortint.

Per la seva banda, l’Ajuntament d’Agullana ha adoptat una mesura similar. En aquest cas, entre avui i diumenge cobraran una entrada simbòlica d’1 euro a tots els veïns del poble, i també als menors de 14 anys acompanyats d’un adult. Cal tenir en compte que la piscina gran té un aforament de 125 persones i la petita, de 24; i en cas que s’empleni també s’anirà deixant entrar gent a mesura que es vagi buidant.

La Generalitat de Catalunya ha activat l’alerta per l’onada de calor generalitzada, i ha activat el pla de Protecció Civil Procicat. Es preveu que el cap de setmana els termòmetres s’enfilin fins els 40 graus.

Mapa d'alertes de la Generalitat
Mapa d'alertes de la Generalitat

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article