Les retencions viàries no superen els 6 quilòmetres

El tancament de la frontera d'Irun no ha provocat unes afectacions tan greus com s'havien previst inicialment a la Jonquera

per Redacció

Successos, El Portús

La circulació ha estat lenta, però no tant com s'esperava
La circulació ha estat lenta, però no tant com s'esperava | ACN

Tot i que la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat havia activat la prealerta del Procicat "davant la possibilitat d'un gran col·lapse circulatori al municipi fronterer de la Jonquera o punts de la Nacional II", i els ajuntaments de la Jonquera i el seu entorn havien alertat als veïns de les aglomeracions viàries que es preveien per aquest cap de setmana, sembla que finalment les afectacions del tancament de la frontera d'Irun a causa de la cimera internacional del G7 no han estat tan grans com s'esperava. És cert que la circulació per l'AP-7 i l'N-II al seu pas per la zona fronterera ha estat força densa durant tot el cap de setmana, però segons fonts del Servei Català de Trànsit, les cues màximes han estat de 6 quilòmetres a l'AP-7 i 2 quilòmetres a l'N-II (dissabte); és a dir, força més curtes de les que s'havien registrat, per exemple, el cap de setmana passat. Això no obstant, els transportistes s'han queixat de la situació, i l'afluència a les àrees de servei jonquerenques sí que ha estat més alta de l'habitual.

Recordem que l'alerta havia vingut perquè els passos fronterers del País Basc han patit des de divendres tancaments intermitents, i s'hi ha restringit completament el pas de vehicles pesants. Això a causa de la cimera que s'ha celebrat a Biarritz (França). Un esdeveniment que ha coincidit amb l'últim cap de setmana d'agost i, per tant, amb l'operació tornada d'un bon nombre de turistes.

La circulació ha estat lenta, però no tant com s'esperava

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article