Entrat un nou article a l'apartat d'opinió d'Infojonquera

Espai obert d'opinió reservat per als veïns de la Jonquera

L'autor de l'article demana més mitjans per a les policies que operen a la Jonquera
L'autor de l'article demana més mitjans per a les policies que operen a la Jonquera

Avui dimecres a Infojonquera.cat hem publicat un nou article a l'espai d'opinió. El veí de la Jonquera José Luís de Benavides publica un article en el qual s'hi reflecteix un estat d'opinió que possiblement comparteixen molts altres veïns de la nostra vila. Amb el títol original d'Una pesadilla, l'autor fa un repàs als darrers episodis de violència i robatoris que es van viure a la Jonquera a principis d'agost.

En l'article, que podeu llegir complet en aquest enllaç, reclama solucions al problema que, segon afirma textualment ja no només és de "seguridad" sinó que també de "convivencia e higiene pública". També recorda que bona part de la problemàtica és, ara mateix, localitzada en un edifici ben cèntric del poble i assegura que els veïns de l'esmentat immoble veuen com en els seus terrats "se han encontado bolsas con restos de sustancias tóxicas, jeringuillas y preservativos". Però hi ha molts altres aspectes a destacar en la seva descripció dels fets delictius o incívics que es donen a diari a la Jonquera, segons afirma en el seu escrit.

L'apartat d'opinió d'Infojonquera és una tribuna virtual que des del diari digital de la Jonquera reservem com a espai obert d'opinió reservat per als veïns de la Jonquera. Queda a la vostra disposició.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article