Comença la Festa Major!

Infojonquera publica una galeria d'imatges que s'anirà actualitzant al llarg del cap de setmana

per Redacció

Entitats, Vida social, Cultura

Mostra de fotografies de l'Albera
Mostra de fotografies de l'Albera | Falgués Fotografia

Ara sí. La Jonquera ja està de Festa Major. Després de la XVI Trobada de puntaires que es va fer diumenge passat al carrer Major, ahir es van inaugurar les exposicions de Can Laporta i es van lliurar els premis del XX Concurs Fotogràfic de l'Albera, en un acte que es va cloure amb un concert de Limoncello. I avui començarà el gruix d'activitats.

La festa s'allargarà fins el proper 11 de setembre, amb dissabte i diumenge com a dies més destacats. Però des d'avui i fins dimecres cada dia hi haurà actes per a tots els gustos. Des d'inflables aquàtics fins a exposicions, passant pel Correfoc, el Correjoncs, els balls i concerts, un scape room real pels carrers del poble, o les cercaviles més tradicionals, entre molts altres. Podeu consultar tota la programació detallada d'aquests dies fent clic AQUÍ.

I per immortalitzar aquests dies de festa, i mostrar-los als jonquerencs que són lluny de casa, Infojonquera ha creat una galeria d'imatges que anirà actualitzant al llarg de tot el cap de setmana. La podeu consultar fent clic AQUÍ.

La trobada de puntaires va marcar la prèvia de la festa
Ahir es van lliurar els premis del XX concurs de fotografia de l'Albera
Ahir es van lliurar els premis del XX concurs de fotografia de l'Albera

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article