La Jonquera encara un tram final de festa passat per aigua

Ampliem la galeria d'imatges amb fotos de dissabte i diumenge, inclosos el Correjonks, els correfocs i totes les activitats tradicionals

per Redacció

Vida social

Els correfocs van reunir diverses colles de diables
Els correfocs van reunir diverses colles de diables | Falgués Fotografia

La Jonquera encara avui el tram final de la seva Festa Major, i ho fa amb l'amenaça de la pluja que cau des d'aquesta matinada. Per avui a la tarda hi havia programada la Dipsalut Escape Experience pels carrers de la vila, i després una audició de sardanes i la presentació del Trail et Randonnée Transfrontaliers La Jonquera - Le Boulou (20 h). Paral·lelament, a les 19.30 h el Club Patí Jonquerenc presentarà tots els seus equips al pavelló municipal. I la jornada es clourà amb un ball dels Stop 80.

Podeu consultar la programació exacta fent clic AQUÍ, però cal tenir en compte que la pluja podria obligar a ajornar o traslladar els actes programats en espais exteriors. De moment, el que ja està del tot confirmat és que el ball de nit no es farà a la plaça, sinó a la sala de la Societat.

D'altra banda, Infojonquera ha actualitzat la galeria d'imatges amb fotos dels darrers dies, inclosos el Correjonks, els correfocs o les diverses activitats tradicionals que es van fer diumenge. Podeu visualitzar més d'una setantena d'instantànies -obra de Falgués Fotografia- fent clic AQUÍ.

El Correjonks va ser multitudinari
Quim Masferrer va actuar a la sala de la Societat

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article