Les obres de reforma del Parc d'en Lloveras començaran a finals d'octubre

Si es compleixen els terminis, el projecte ideat pel Consell d'Infants s'elebarà a definitiu el 20 de setembre, que és quan s'acaba el període d'exposició pública

per Redacció

Política, Vida social, Urbanisme

La proposta està ideada pel Consell d'Infants Municipal
La proposta està ideada pel Consell d'Infants Municipal | Falgues Fotografia

Les obres de reforma del Parc d'en Lloveras, ideades pel Consell d'Infants municipal, començaran a la tardor. Així ho ha avançat l'alcaldessa, Sònia Martínez, a Infojonquera. Detalla que  "la previsió és que el projecte que ja s’ha aprovat inicialment s’elevi a definitiu a partir del 20 de setembre, que és quan acaba l’exposició pública i una vegada licitat el contracte públic d’obres es comencin els treballs cap a finals del mes d’octubre".

El projecte s'ha redactat a partir de les propostes que van presentar els alumnes de 6è de primària de l'escola Josep Peñuelas del Río. En aquest senit, la mateixa Martínez declara: "La reforma del parc d’en Lloveras era un dels compromisos que vàrem adquirir com a equip de govern amb l’objectiu de dur a terme, de forma gradual, una reforma integral dels diferents parcs infantils del municipi i de seguir apoderant els infants del municipi i, de forma especial, el Consell d’Infants". I afegeix: "Veure com els nostres infants s’han fet seu aquest repte des del primer moment i s’han compromès en la definició del poble del present i del futur ens encoratja a seguir treballant per enfortir la capacitat participativa dels nostres veïns i veïnes".


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article