La trobada de puntaires dona el tret de sortida als actes de la Festa Major

La programació es reprendrà divendres, i el gruix d'actes es concentraran entre dissabte i diumenge

per Redacció

Entitats, Vida social

Detall de la Trobada
Detall de la Trobada | Falgues Fotografia

La quinzena edició de la Trobada de Puntaires, que es va fer ahir al matí a la plaça de l'Ajuntament, va donar el tret de sortida als actes de la Festa Major de la Jonquera, que viurà el seu punt àlgid el proper cap de setmana. Tal com va avançar Infojonquera, ara les activitats es reprendran el dijous (dia 6) i, com cada any, s'allargaran fins l'11 de setembre.

El dijous es lliuraran els premis del XIX Concurs Fotogràfic de l'Albera, s'inauguraran diverses exposicions i els Tambors de l'Albera faran un cercavila pels carrers del municipi. Mentre que el divendres les activitats també es concentraran a la tarda, amb sardanes, un concert, el sopar de la Societat i el primer ball de Festa Major.

Però dissabte i diumenge totes les hores estaran farcides de propostes. Entre les més destacades, dissabte hi haurà jocs de carrer i la xeringada; cercavila amb els gegants, els xanquers, els tambors i els grallers de l'Albera; el Correjonks; els correfocs dels Banyetes i els Diables, i la Nit Jove. Mentre que de diumenge cal destacar-ne l'espectacle infantil d'El Pot Petit i la Festa Holly, el concert de violoncels i les havaneres.

La festa continuarà dilluns amb la presentació d'un llibre i el ball. I es tancarà dimarts, 11 de setembre, amb l'acte institucional, la sortida dels busos cap a la manifestació de Barcelona i l'audició de sardanes.

Des de l'Ajuntament aniran informant de totes les novetats a través de les xarxes socials utilitzant l'etiqueta #FMlajonquera18, i animen la ciutadania a també fer-ne ús per difondre imatges de totes les activitats. A més, també conviden els veïns a "vestir com cal aquests dies tots els balcons i llars de la vila, i a omplir places i carrers de color i de festa".

Podeu consultar tota la programació detallada fent clic AQUÍ.

La trobada es va fer a la plaça de l'Ajuntament
Les creacions van ser d'allò més diverses
Hi van participar puntaires de diversos municipis
Imatge de la jornada

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article