El carrer Major estarà obert al trànsit per la Festa Major

Només quedarà instal·lar-hi el mobiliari urbà i la il·luminació, i acabar la xarxa de clavegueram

per Redacció

Urbanisme

El gruix del treball ja estarà enllestit
El gruix del treball ja estarà enllestit | Ajuntament de la Jonquera

Les obres de reurbanització del carrer Major de la Jonquera “segueixen el seu curs”. Així ho afirma l’alcaldessa, Sònia Martínez, que avança que els vehicles ja podran circular pel vial reformat durant la Festa Major. Ara bé, els veïns hauran d’esperar fins a finals del mes de setembre per veure els treballs completament acabats. I és que la via estarà oberta per Festa Major, tal com estava previst des de l'inici de les obres, però encara faltaran tres setmanes de feina, que serviran per completar la instal·lació del mobiliari urbà, la nova il·luminació i la xarxa de clavegueram, entre d’altres.

“Estem molt contents de veure que les obres ja arriben al seu final i que aviat tots i totes podrem gaudir d’un carrer Major renovat. Agraïm a tots els veïns i veïnes i comerços la paciència que han tingut tot aquest temps”, diu Martínez.

L’actuació al carrer Major s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de dinamitzar aquesta via neuràlgica del municipi i recuperar el seu caràcter central i protagonista en la vida del municipi. En aquest sentit, les obres iniciades durant el passat mes de febrer tenen com a objectiu final modernitzar el carrer i millorar-ne l’aspecte, seguretat i accessibilitat, tot posant les condicions perquè pugui esdevenir “un veritableeix cívic, comercial i social per als veïns i veïnes de la Jonquera”, conclou Martínez.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article