La Jonquera està de Festa Major!

per Redacció

Vida social

Ball a la societat
Ball a la societat | Falgues Fotografia

Després de l'avançadeta del cap de setmana passat, quan es va fer la 15a Trobada de puntaires, els actes d'aquest cap de setmana s'han anat succeïnt sense interrupció.


Van començar dijous amb el lliurament de premis del XIX Concurs Fotogràfic de l'Albera, que es va fer a l'oficina d'informació del PNIN de l'Albera, i la posterior inauguració de diverses exposicions (Buidant el buit, d'Antonio Federico; Manualitats, del Grup +60, i Mandales, de Francisco Pérez), que va resultar ser multitudinària. 
La cercavila de tambors que hi havia prevista es va haver d'anul·lar per la pluja. Però divendres els actes es van reprendre ja sense aturador. Es van fer sardanes, la inauguració de l'exposició Exilis, fronteres i desarrelaments, el concert de l'Orquestra Maravella, el sopar popular de la Societat i el ball de nit. Tot i que el concert i el ball s'havien de fer a la plaça Nova i les previsions meteorològiques van obligar a traslladar-los a la sala de la Societat.


I un dels dies més intensos va ser ahir, on hi va haver actes i activitats per a tots els gustos i per a totes les edats. Des de de cercaviles fins a sardanes, passant per concerts i xeringades. I el vespre-nit va ser realment multitudinari. El correjoncs i els correfocs van portar milers de persones a la vila, que després van continuar la festa amb la Nit Jove que es va fer a la plaça Major.

Per avui diumenge hi ha programat l'espectacle infantil d'El Pot Petit, la festa holly, una nova audició de sardanes, el concert de violonceles i havaneres. I els actes continuaran demà i s'allargaran fins divendres.

 

Podeu consultar la galeria fotogràfica de la Festa Major fent clic AQUÍ.

I la programació del que queda de festa, AQUÍ.

Sopar popular de la societat
Inauguració de l'exposició d'Antonio Federico
Guanyadors del XIX Concurs fotogràfic de l'Albera

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article