Dos dels arrestats en el macrooperatiu contra la prostitució ja són a la presó, i dos més han quedat en llibertat amb càrrecs

Els altres detinguts a la Jonquera no van passar a disposició del jutge figuerenc, sinó que van ser traslladats a València, on es van practicar les altres detencions

per El Punt Avui

Successos

A la Jonquera van escorcollar quatre habitatges
A la Jonquera van escorcollar quatre habitatges | Falgués Fotografia

El jut­jat de Figue­res ha ordenat empresonar dos dels homes del clan Mar­cu­lescu arres­tats dimarts en una gran ope­ració de la Guàrdia Civil con­tra una xarxa d’explo­tació sexual de dones a escala inter­na­ci­o­nal. Segons va informar El Punt Avui, els altres dos arres­tats que la Guàrdia Civil va posar a dis­po­sició del jut­jat de Figue­res van que­dar en lli­ber­tat amb càrrecs de personació periòdica als jutjats, retirada del passaport i la prohibició de sortir del país. 

En total, a la Jon­quera es van fer vuit deten­ci­ons, però els altres quatre arres­tats van ser envi­ats a València, on la benemèrita es va fer set deten­ci­ons més rela­ci­o­na­des amb la mateixa trama de pro­xe­ne­tisme. Allà, els hauran de declarar davant del Jutjat d'Instrucció número 4 de la ciutat, que és el que porta la causa.

Tal com va avançar Infojonquera, el macrodispositiu contra la prostitució que la Guàrdia Civil va executar dimarts a la Jonquera i al País Valencià va acabar amb 15 detencions i 15 dones alliberades. A més, l'operació encara no està tancada, i ara la benemèrita sol·licitarà ordres de detenció internacional a Romania, Alemanya i Portugal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article