Les obres de reurbanització de La Campa, en marxa

El projecte permetrà transformar l'accés sud al nucli urbà i deixar-lo preparat per a la futura instal·lació de la comissaria dels Mossos d'Esquadra

per Redacció

Urbanisme

Les màquines fa dies que treballen
Les màquines fa dies que treballen | Infojonquera

Les obres de reurbanització del sector de La Campa de la Jonquera, que han de permetre transformar completament l'accés sud al nucli urbà, ja estan en marxa. En els darrers dies els empleats de l'empresa adjudicatària, Excavacions Sergi, han estat treballant al solar de davant del parc de Bombers i, de fet, també a l'antic pati de les instal·lacions. 

Tal com ja va avançar Infojonquera, el projecte suposarà la millora de tota l’entrada sud del poble, que rebrà més visibilitat i es convertirà en una zona més accessible i agradable tant per als vehicles com per als vianants. Les obres transformaran l’accés al carrer Carles Bosch de la Trinxeria: s'ampliarà, s'hi construïrà un voral nou, se substituïrà el vial actual per un espai enjardinat per al pas dels vianants, i s'hi plantaran plataners nous per tal de crear una entrada agradable a la vila.

Paral·lelament, es farà una connexió per a vianants entre aquest carrer i el 6 d’Octubre, que facilitarà l’accés a la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra. Els treballs també inclouran millores en l’enllumenat i la instal·lació de mobiliari urbà i noves senyalitzacions. I finalment, està prevista una millora general del carrer dels bombers i la brigada.

L'àmbit d'actuació és de 6.914 m2 i les obres aniran tindran un cost aproximat de 236.038,89 euros. Si no hi ha cap imprevist, el termini d'execució serà d'uns quatre mesos.

Per conèixer més detalls del projecte, podeu fer clic AQUÍ.

Les màquines fa dies que treballen
Les màquines fa dies que treballen

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article