Intercepten sis francesos que volien entrar 600 kg d’haixix a França amb el mètode ‘go fast’

L’objectiu era traslladar la droga de Màlaga fins a Dijon, i ho feien amb vehicles de gran potència

Successos

El cotxe que transportava la droga
El cotxe que transportava la droga | Policia Nacional Espanyola
Agents de la policia espanyola i de l'Oficina Central per a la Supressió del Tràfic Il·lícit d'Estupefaents (OCRTIS) francesa han interceptat 600 quilos d'haixix a la Jonquera. Segons ha avançat l’ACN i han confirmat fonts policials, la droga era transportada a França pel mètode go fast, que consisteix en carregar-la en vehicles d'alta gamma i que travessen la península a gran velocitat cap a la frontera francesa. Els agents han detingut sis persones de nacionalitat francesa que participaven en el trasllat de la droga des de Màlaga fins a Dijon (França) i han intervingut dos vehicles de gran potència.
 
La investigació va començar el passat mes de maig. Agents francesos i espanyols van detectar la presència d'una organització de ciutadans francesos a la malaguenya zona de Mijas i Fuengirola dedicada al narcotràfic. El grup criminal es dedicava al transport d'importants quantitats d'haixix mitjançant el mètode go fast.
 
La policia va detectar l'inici d'un transport de droga que partia des de la província de Màlaga a última hora de la nit. La comitiva estava formada per un vehicle llançadora i un tot terreny que suposadament portava la droga. Tots dos vehicles, d'alta gamma i coordinats mitjançant mitjans telemàtics, van creuar la península a gran velocitat i van arribar a prop de la frontera francesa a primera hora de l'endemà.
 
A última hora de la tarda, els vehicles volien creuar la frontera; però els agents els van interceptar. A dins del tot terreny hi van localitzar 600 quilos d'haixix distribuïts en 20 farcells, totalment desapercebuts, ja que anaven tapats amb mantes negres i el vehicle tenia els vidres tintats. Les sis persones que participaven en el transport, totes elles de nacionalitat francesa, van ser detingudes.
 
Font: ACN

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article