Intervenen més de 6.500 paquets de tabac de contraban amagats en dos autobusos

La Guàrdia Civil els va interceptar a la Jonquera i va arrestar dues persones

Successos

El tabac comisat
El tabac comisat | Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil ha intervingut un total de 6.584 paquets de tabac de contraban a la Jonquera, en dues actuacions que es van fer entre els dies 20 i 22 de juliol.

Segons ha avançat l'ACN, i han corroborat fonts de la benemèrita, la primera actuació es va dur a terme cap a dos quarts d’una de la matinada del dia 20, quan els agents van indicar a un autobús que cobria la línia Barcelona-Niça que s’aturés. A la bodega del vehicle, els agents hi van veure dues maletes sense etiquetar on hi havia amagats 872 paquets de la marca Marlboro i 201 paquets de la marca Marlboro Gold, tots sense precintes fiscals. El tabac estava valorat en uns 5.200 euros. Davant de la troballa, la Guàrdia Civil va aixecar una acta per la suposada infracció a la llei de contraban.

La segona actuació es va realitzar cap a dos quarts de dotze del migdia del dia 22, quan els agents van inspeccionar un autobús que viatjava en direcció a França. Els guàrdies van sospitar de dues maletes que hi havia a la bodega del vehicle, i a dins hi van trobar un total de 5.502 paquets de tabac de la marca Marlboro, també sense els precintes fiscals i amb un valor de 28.400 euros. La Guàrdia Civil va detenir els dos propietaris de les maletes per un suposat delicte de contraban. Es tracta de dos ciutadans senegalesos de 19 i 38 anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article