Requisen 6.450 peces de contraban en comerços del Pertús

Entre les peces hi havia samarretes, sabates, bosses de mà, portamonedes o ulleres que sumaven un valor total de 213.450 euros

per El Punt Avui

Successos, El Portús

Imatge de l'operatiu
Imatge de l'operatiu | El Punt Avui / Guàrdia Civil

Un total de 6.450 peces de roba i complements han estat requisades per contraban aquesta setmana passada en tres botigues de la Jonquera. Segons ha avançat El Punt Avui, el dispositiu, que va anar a càrrec de la Guàrdia Civil i va comptar amb la participació de l’Oficina d’Anàlisis Fiscal i d'unitats de suport del mateix cos, va tenir lloc el passat dijous 16 d’agost als Límits.

El mateix dia es van fer inspeccions fiscals en locals comercials del Pertús, basant-se en la sospita que en aquests locals s’exposaven a la venda gènere de diferents marques de prestigi presumptament importat de forma il·lícita. En les inspeccions els propietaris dels locals no van poder presentar la documentació que certifiqués que el material exposat havia estat legalment importat i es va procedir al seu comís, per infracció de contraban.

Segons la benemèrita, les peces (samarretes, sabates, bosses de mà, portamonedes, ulleres...), totes de marques de prestigi, sumaven un valor total de 213.450 euros. Els locals van continuar oberts un cop requisada la mercaderia.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article