Els Armilles Grogues es tornaran a mobilitzar demà, en aquest cas per donar suport als presos polítics

Les mobilitzacions i talls de carretera que s'han fet avui arreu de Catalunya no han tingut l'afectació que s'esperava a la zona de la Jonquera, on els problemes viaris han estat residuals

per Redacció

Política, Successos, Vida social, El Portús

El tancament de l'AP-7 ja ha esdevingut habitual
El tancament de l'AP-7 ja ha esdevingut habitual | Falgués Fotografia

Nova alerta de cues i retencions per demà al matí. I és que els Armilles Grogues francesos, que fa setmanes que protesten contra la política fiscal del Govern francès, han convocat una nova mobilització, que en aquest cas serà al Pertús. A diferència de les altres accions, però, en aquesta ocasió l'objectiu prioritari no és només presionar el president Emmanuel Macron, sinó que també donar suport als presos polítics catalans.

La convocatòria de demà s'ha fet a través del grup de Facebook 'La France en colère', i serà doble. D'una banda, s'espera que desenes d'autocars d'arreu d'Occitània transportin centenars de persones fins al peatge del Voló per continuar amb les accions habituals. Paral·lelament, però, també han convidat la gent de Catalunya a desplaçar-se vins a les fronteres del Pertús i Portbou per tallar l'autopista A-9 i la carretera N-260 en solidaritat amb els presos polítics. La convocatòria és a les 10 del matí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article