Jordi Cabré estrena el Punt de Lectura 2019 d’Agullana

Aquest estiu passaran pels jardins de la societat autors tant reconeguts com Uri Costak, Marta Marín-Dòmine, Rafel Nadal, Maria Carme Roca, Imma Tubella i Marc Artigau

per Redacció

Agullana, Cultura

L'acte va ser molt concorregut
L'acte va ser molt concorregut | Ajuntament d'Agullana

L’escriptor barceloní Jordi Cabré va donar divendres el tret de sortida al Punt de Lectura 2019 d’Agullana, un cicle de xerrades-col·loqui amb narradors catalans organitzat per l’Ajuntament i coordinat per l’historiador Enric Tubert. Les xerrades es van als jardins de la Societat La Concòrdia, i enguany ja arriben a la novena edició. Des d’ara i fins al proper 30 d’agost, cada divendres (excepte el 16 d’agost, que és la Festa Major) s’hi farà una presentació.

Aquest divendres passat, el protagonista va ser Jordi Cabré, que hi va presentar ‘Digues un desig’, una novel·la que el passat mes de desembre va guanyar el premi Sant Jordi. El relat explica la història d’un escriptor famós que descobreix que el llibre més venut de Sant Jordi és la seva autobiografia, però una autobiografia que no ha escrit ell, malgrat que el seu nom aparegui a la coberta.

El Punt de Lectura continuarà divendres que ve, 19 d’agost, amb la presentació de ‘L’Estilita’, del també barceloní Uri Costak (19.30 h). El 26 de juliol la protagonista serà la catalano-canadenca Marta Marín-Dòmine, que hi presentarà ‘Fugir era el més bell que teníem’ (19.30 h). El 2 d’agost, el gironí Rafel Nadal hi portarà ‘El fill de l’Italià’, guardonat amb el Premi Ramon Llull (19.30 h). I el 9 d’agost la portbouenca Maria Mercè Roca hi presentarà ‘El Far’, que va rebre el Premi Bertrana 2018 (19.30 h). El 23 d’agost serà el torn de la bisbalenca Imma Tubella, que hi presentarà ‘A cavall del vent’ (19 h). I tancarà l’edició d’aquest 2019 el barceloní Marc Artigau, que el 30 d’agost (19 h) hi presentarà ‘La Vigilia’, premiada amb el Josep Pla 2019.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article