Prostitució i sexe brut sense complexos i a la vista

La prostitució "de carretera" recupera espais dels quals havia estat erradicada

per Redacció

Successos

Tovalloletes higièniques a l'espai on conflueixen la carretera de l'Estrada en l'accés a la N-II i el riu Llobregat
Tovalloletes higièniques a l'espai on conflueixen la carretera de l'Estrada en l'accés a la N-II i el riu Llobregat | Infojonquera.cat

Preservatius usats, mocadors de paper o tovalloletes higièniques: aquestes són les deixalles que habitualment generen les prostitutes i els seus clients. Són residus que queden a la vista en els racons que la prostitució coneguda amb el nom "de carretera" fa servir al voltant de la Jonquera, Agullana i Cantallops. Darrerament aquest tipus d'activitat es torna a deixar veure en espais dels quals havia estat erradicada.

Un exemple d'aquesta situació és als pous de captació d'aigua ubicats a la confluència del riu Llobregat d'Empordà amb l'N-II i la carretera local de l'Estrada, a tocar de l'Ap-7. En aquest espai la prostitució hi torna a ser present i, com passava anys enrere, es poden veure a ple dia i sense complexos com clients i prostitutes mantenen sexe a la vista. Un acte sexual que sovint és visible fàcilment tant pels vehicles alts (camions, autocars) que circulen per l'Ap-7 com, molt especialment, per als veïns de l'estrada o Agullana que fan servir aquesta carretera per accedir a la carretera N-2.

En les darreres setmanes també s'han fet pintades, en forma de grafits referents a la prostitució, a les torres de protecció dels pous de captació d'aigua ubicats a la mateixa zona.

Pintades sobre la prostitució a les torres de captació d'aigua del Llobregat d'Empordà

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article